Хлібопічка RAVEN EWC001
4 120 ₴
3 120 ₴
- Готово до відправки
- Код: 1160066
- +380 (93) 731-00-73
Хлібопічка RAVEN EWC001
СВОЙ ДОМАШНИЙ ХЛЕБ
Сподобався домашня випічка, у , зокрема смачний хрусткий хліб у різних формах?
Вам подобається експериментувати на кухні і намагатися контролювати страви, що подаються вашим дітям і сім'ї?
Ви любите запах свіжоспеченого хліба, який буквально наповнює кожен куточок квартири?
Тоді ця хлібопічка — ідеальний продукт для вас! Ета хлібопічка також цінна для всіх людей, які мають різні обмеження в харчуванні, харчова алергія та нестерпність глютену. Програма випікання безглютенового хліба стане чудовим рішенням.
ВИКОНАТИ ЯК ЦЕ ЛЕГКО!
Ви завжди думали, що випікання хліба — це дуже складний процес? Ви чудово впораєтеся з цим автоматом!
Підготуйте кілька основних інгредієнтів , як-от борошно, вода, яйця, цукор, сіль, дріжджі та ваші улюблені добавки. Помістіть їх у хлібопічку, виберіть відповідну програму, і тоді у вашому розпорядженні буде машина, яка рівномірно приготує тісто, і незабаром ви зможете насолодитися його неповторним смаком!
КОМПАКТНІ РОЗМІРИ:
- ширина: 25 см/ висота: 28 см/ глибина: 36 см
ФУНКЦИЯ ЗАДЕРЖКИ ПУСКА (ВРЕМЯ +, ВРЕМЯ-)
Потрібен свіжий хліб у 07:30 ранку? Скористайтеся функцією відкладеного старту та переконайтеся самі, наскільки це просто! Виберіть меню та колір, потім натисніть кнопку TIME, , щоб змінити час, показаний на РК-екрані, на 07:30, і все готово. Максимальний час затримки становить 13 годин.
ФУНКЦИЯ ПОДДЕРЖАНИЯ ТЕПЛА 1 ЧАС
Додатковим практичним варіантом є можливість підтримувати температуру всередині приладу впродовж 60 хвилин після випікання, завдяки чому ваш хліб буде теплим і хрустким набагато довше.
ПАМ'ЯТЬ ПРИСТРОЇСТВА
У разі вимкнення електроенергії (менш ніж 10 хвилин) під час приготування хліба процес випікання хліба автоматично продовжиться з того місця, де він був перерваний.
12 ПРОГРАМ, СЕНСОРНА ПАНЕЛЬ, РК-ДИСПЛЕЙ
- Базовий — у разі білого та змішаного хліба він складається переважно з пшеничного або житнього борошна.
- Французький — режим для легкого хліба з тонкого борошна. Зазвичай хліб пухнастий і має хрустку скоринку.
- Суцільнозерновий, суцільнозерновий — для хліба, який вимагає тривалішого замішування та фази підіймання (наприклад, цільнозернове борошно та житнє борошно). Хліб стане твердішим та важчим.
- Швидкий — швидкий замішування і випікання буханки меншого розміру, ніж звичайний хліб, цей параметр зазвичай менший і має щільну текстуру.
- Солодкий — для хліба з добавками, як-от фруктові соки, кокосова стружка, родзинки, сухофрукти, шоколад, цукор. Завдяки тривалішій фазі росту хліб буде світлим і молочним.
- Молочно-оливний хліб — батон для випікання на олії та молоці.
- 7. Без глютену — зазвичай для борошна без глютену, рисового борошна, борошна з солодкої картоплі, кукурудзяного борошна та вівсяного борошна.
- 8. Тесто — заміш, підйом (також із содою або розпушувачем), випічка.
- 9. Бутерброд — для замішування, підіймання та випікання, що поєднує в собі хліб легкої текстури з тоншою скоринкою.
- 10. Молочно-вершковий хліб — батон для випікання з олією і молоком
- 11 . Замішок - встановлення користувачем часу замішування для різної кількості інгредієнтів.
- 12. Випічка — для додаткової випічки занадто світлого або недосмаженого хліба. У цій програмі є заміс.
ЗРУЧАТИ ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?
- Помістіть форму для хліба в хлібопічку.
- Вставте лопатку для замішування всередину жолоба.
- Попередньо відміряйте всі інгредієнти, зазвичай спочатку додають рідкі інгредієнти, потім порошкоподібні інгредієнти, а потім дріжджі.
- Закрийте кришку та виберіть відповідну програму.
- За кілька хвилин почнеться процес приготування тіста.
- Час випікання залежить від розміру вибраного хліба, ступеня підрум'янювання й конкретної програми (приблизно 2-3 години).
ПРИМІТКА: Міксери рекомендується перед початком роботи змастити олією або оливковою олією , щоб тісто не прилипало до лопатей, що також полегшує замішування тіста.
- форма з антипригарним покриттям і лопатки для замішування
- Знімна форма для хліба полегшує очищення
- приємні на дотик стіни
3 УРОВНЯ ПОДГОТОВЛЕНИЯ ХЛЕБА
Машина обладнана можливістю вибору ступеня хрумкості випічки залежно від наших уподобань.
- СВІТЛИЙ - Злегка пропечений
- СРЕДНЯЯ - Середня рідкість
- ТЕМНО - Рум'яний
РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ПЕРЕД ПЕРВИМ ВИКОРИСТАННЯМ
Встановлення приладу в режим випікання та випікання порожньої ємності або наповненої 200 мл води впродовж приблизно 10 хвилин для технічного обслуговування.
ХЛЕБ ДЛЯ ОДНОЇ ТА ВЕЛИКОЇкові
Ця модель хлібопічки чудово підійде для одинок, студентів академіки та для великої родини! Залежно від обраного варіанту доступні такі потужності:
- 700 і 900 г
- регульоване регулювання підрум'янювання
ПОРАДА: Одним із найважливіших кроків у приготуванні гарного хліба є правильне вимірювання інгредієнтів. Додавайте їх у порядку, зазначеному в рецепті та інструкції.
- ПЕРШЕ: рідкі інгредієнти/ ВТОРОЕ : сухі інгредієнти/ ТРЕТЬЕ: дріжджі, які ми кладемо ТІЛЬКИ на сухе борошно , ніколи не мають стикатися з рідиною або сіллю
ВИБЕРІГАЙТЕ КОЖНІ ДОБАВКИ І СМАЖУЙТЕСЯ УНИКАЛЬНИМ СМАКОМ
Завдяки цьому пристрою вам ніколи не буде нудно на кухні! Щоразу можна приготувати зовсім інший тип хліба, вибираючи улюблені добавки! Просто перевірте, чи можна їх використовувати за інструкцією й поекспериментуйте. До комплекту входить мірна склянка на 240 мл , практична ложка для вимірювання інгредієнтів і крючок для легкого витягання лопаток після завершення процесу випікання.
ЯК ВИГЛЯДИТЬ ПРИМІР ПРОЦЕСА ПІДГОТУВАННЯ І ВИПІЧКИ ХЛЕБА?
- Помістіть заважавку на дно корита та помістіть її в хлібопічку.
- Залийте необхідні інгредієнти відповідно до інструкції, що додається до приладу
- Виберіть відповідну програму та увімкніть прилад, почнеться процес приготування тіста.
- На цьому етапі інгредієнти змішуються й тісто починає підійматися.
- Стадія випікання — залежно від обраної програми хліб стає більшим, меншим, підрум'янеться або світлеє.
- Приблизно через 2-3 години, залежно від програми, ви дістаєте смачний хліб, різних розмірів, інгредієнтів, кольору та зовнішнього вигляду.
ТЕХНІЧНІ ДАНІ
- Кількість спеціальних програм: 12
- Місткість: 3 програми 700-900 г
- Потужність: 550 Вт
- Ступінь підрум'янювання: світла/середня/темна
- Звуковий сигнал: ДА
- Функція затримки запуску: ДА
- Живлення від мережі: 230 В
- Сенсорна панель: ДА
- Дисплей: РК-дисплей
- 4 нековзні ніжки
- Оглядове вікно для контролю випічки
- Функція підтримки тепла: за 1 годину після закінчення приготування.
ГАБАРІТНІ РОЗМІРИ
- ширина: 25 см
- висота: 28 см
- глибина: 36 см
Основні | |
---|---|
Споживана потужність | 550 Вт |
Виробник | Raven |
Тип управління | Електронне |
Гарантійний термін | 12 міс |
Відстрочка старту | Так |
Максимальний час відстрочки старту | 13 година |
Країна виробник | Китай |
Максимальна вага випічки | 0.9 кг |
Регулювання ваги випічки | Так |
Форма випічки | буханець |
Кількість програм випічки | 12 |
Заміс тіста | Так |
Диспенсер для горіхів, родзинок | Ні |
Стан | Новий |
Додаткові функції і характеристики | |
Звуковий сигнал | Так |
Колір корпусу | Білий |
Матеріал корпусу | Пластик |
Дисплей | Так |
Підсвічування дисплея | Так |
Антипригарне покриття форми | Так |
Збереження пам'яті при відключенні електрики | Так |
Вибір кольору скориночки | Так |
Підтримання температури | Так |
Максимальний час підтримки температури | 1 година |
Оглядове віконце | Так |
Програми випічки | |
Прискорена випічка | Так |
Хліб з борошна грубого помелу | Так |
Французький хліб | Так |
Бездріжджова випічка | Так |
Хліб без клейковини | Так |
Пшеничний хліб | Так |
Солодка випічка | Так |
- Ціна: 3 120 ₴